Oppilaskunta tiedottaa

Yleiskokous on nyt takanapäin ja oppilaskunnalla uusi toimintakausi edessään. Jokainen yleiskokoukseen osallistunut on kuullut edellisen kauden toimintakertomuksen (eli selonteon siitä, mitä oppilaskunnan hallitus on saanut aikaan opiskelijoiden hyväksi), ja nyt onkin aika suunnata katse tulevaisuuteen.

Me oppilaskunnan hallituksen jäsenet emme halua toimintamme jäävän opiskelijoiden enemmistölle tuntemattomaksi, vaan toivomme oppilaskunnan tuovan meille toiveitaan, ideoitaan ja parannusehdotuksiaan. Tiistaina 11.12.2012 järjestämme jouluaiheisen teemapäivän – tonttulakin päähänsä laittaneille on tarjolla jouluisia herkkuja. Lepohuonetoimikunta työskentelee ahkerasti kohottaakseen tuoreen lepohuoneemme viihtyvyyttä: piakkoin kahvihampaansa kolotusta voi lieventää sinne sijoitetulla kahvinkeittimellä ja eväitään voi säilöä paikalle rahdattuun pikkuiseen jääkaappiin. Lepohuone on meitä kaikkia varten, joten jos teillä on mielessänne jotain mikä tekisi lepohuoneesta entistä paremman ajanviettopaikan, jakakaa ideanne lepohuonetoimikunnan johtajan Aapo Kettusen tai jonkun muun hallituksen jäsenen kanssa – meidän kaikkien nimet ja valokuvat löydät täältä koulun nettisivuilta yhteystietojen alta.

Ennen neljännen jakson alkua pyörähtää käyntiin oppilaskunnan kirjojen vuokraus: meiltä saa pientä summaa vastaan vuokrattua pakollisten kurssien kirjoja yhden jakson ajaksi. Ostamme myös vielä teiltä hyväkuntoisia, uusinta painosta olevia kirjoja, joten ota rohkeasti yhteyttä jos sinulta sellaisia löytyy! Vuokrauspäivästä tullaan informoidaan hyvissä ajoin sekä Wilman että hallituksen Facebook-profiilin kautta. Hallitus aikoo tulevaisuudessakin ylläpitää yhteyksiä afrikkalaiseen kummilapseemme ja avustaa sambialaista ystävyyskouluamme.

Toivottavasti olette huomanneet yläkerran ilmoitustaululla olevan Terveisiä maailmalta -postikorttitaulun. Jos lähdet joululomalla etelän lämpöön tai Lapin tuntureille, lähetäthän meille postikorttitervehdyksen 🙂 Jos sinulla on oppilaskunnan hallitukselle jotain asiaa, kuuntelemme mielellämme: tule nykäiseen hihasta tai ota yhteyttä vaikkapa Wilman tai Facebookin kautta.

Yhteydenpidon toivossa,

Enni Hautala

Oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja

enni.hautala@opinnet.fi