Wanhojen tanssit 2021

Upeaa pukuloistoa ja harkittuja askelia, niitähän ne vanhojen tanssit sisältää! Klikkaa juttu auki, niin näet pari kuvaakin 😉 Täältä ovat kaikki kuvat ladattavissa täydessä tarkkuudessa.

Lukion Wanhat 2021

27.8.2021 lukion abit tanssivat päivänäytöksessä klo 12.00 lukion väelle Koulukeskuksen salissa. Lounaan jälkeen järjestetään vielä suljettu iltanäytös klo 18.00 rajatulle vierasjoukolle. Salissa ovat voimassa THL:n ohjeistus https://thl.fi/fi/-/alueelliset-paatokset-ja-riittava-hygieniataso-huomioitava-yleisotilaisuuksissa .

Lukuvuosi 21-22 alkaa

Lukuvuosi alkaa opiskelijoille keskiviikkona 11.8. klo 9.00. Kakkoset ja abit menevät kotiluokkiinsa, ykköset lukion saliin. Wilmassa näkyy keskiviikon kohdalla aineiden oppitunteja, mutta ensimmäinen koulupäivä viedään läpi pääosin ryhmänohjaajajohtoisesti. Tervetuloa opiskelemaan!

LOPS21 ja uusien lukiolaisten opinto-opas

Opinto-opas lukuvuodelle 2021 – 2022 sisältää paljon informaatiota lukiolaiselle ja hänen huoltajilleen. Lukion kakkoset ja kolmoset jatkavat vanhalla opetussuunnitelmalla ja saavat oman opinto-oppaan luettavakseen elokuussa 2021. Lukuvuoden työpäivät, koepäivät ja julkaisuhetkellä tiedossa olevat kalenteritapahtumat löytyvät tästä oppaasta. Tämän lisäksi oppaasta löytyy lukion toimintaan liittyviä asioita, joista tarkemmat selvitykset löytyvät opetussuunnitelmasta. Myös uuden opetussuunnitelman termejä on …

LOPS21 ja uusien lukiolaisten opinto-opas Lue lisää »