Uudet ykköset

Tervetuloa opiskelijaksi Kauhajoen lukioon! Koulun aloitustilaisuus järjestetään 10.8.2020 klo 9.00 lukion salissa. Päivä jatkuu ryhmänohjaustuokioilla ja infoilla.

Jotta saat opiskelupaikan lukiosta, sinun pitää ottaa se vastaan joko OmaOpintopolku-palvelussa tai palauttamalla saamasi kirjeen lomake 17.6. mennessä.

Kauhajoen yhteiskoulusta valmistuneet pääsevät tutustumaan lukion Wilmaan entisillä tunnuksillaan otettuaan opiskelupaikan vastaan. Muualta lukioon tuleville luodaan Wilma-tunnukset kesän aikana. Ennen tunnusten saapumista voi tutustua oheiseen kirjalistaan ja ensimmäisen jakson kurssitarjottimeen. Tarjotin voi näyttää mystiseltä, mutta sen sisältämään informaatioon tutustutaan elokuun alussa. Jokaisen rivin alussa on ykkösiä koskevia kursseja. Esimerkiksi ÄI01.1s3 tarkoittaa äidinkielen ensimmäisen kurssin ensimmäistä ryhmää.

Kirjalistan jokaista kirjaa ei tarvitse hankkia kesän aikana. Kun selviää mihin perusryhmään (luokkaan) kuulut, selviää tarkemmin mitä kirjoja ensimmäisessä jaksossa tarvitset ja mitä myöhemmin. Käytettyjä kirjoja voi kysellä lukion kakkosilta ja abeilta tai kansliasta (lukio@kauhajoki.fi).

Kannettavan tietokoneen hankinnasta on ohjeet saamasi kirjeen lopussa. Upouusi sen ei tarvitse olla, mutta jos hankit uuden uutukaisen, tarkista että se on Abitti-yhteensopiva: https://www.abitti.fi/fi/ohjeet/abitti-yhteensopivat-tietokoneet/ .

Kauhajoen-lukion-oppikirjalista-2020-2021-ykköset

kurssitarjotin-kotisivuille