Rauhallista joulua!

Iso kiitos lukion väelle joulujuhlasta! Erityiskiitokset joulupukille, joka ystävällisesti juonsi meidän juhlan! Virtuaalinen joulujuhlalähetys onnistui mainiosti. Kiitos ryhmänohjaajille sekä juhlanumeroiden suunnittelijoille ja toteuttajille.

Kuvia juhlasta löytyy galleriasta tai suoraan täältä.

Syyslukukausi 2020 on päättymässä. Vaikka syksy on ollut haasteellinen, vaatinut joustamista ja sopeutumista alati muuttuviin rajoituksiin, on syytä olla tyytyväinen siitä, että pystyimme olemaan lähiopetuksessa koko syksyn. Kiitos siitä kuuluu meidän kaikkien ponnisteluille. Olemme pesseet käsiä, lotranneet käsidesiä, käyttäneet maskeja lokakuusta saakka ja tiedostaneet turvavälien tärkeyden.

Kevätlukukausi alkaa torstaina 7.1.2021 lukujärjestyksen mukaisesti. Kevättä kohti mennessä ratkaistaan uusia pulmia ja laaditaan uusia suunnitelmia. Keväällä on mm. luvassa yhdeksäsluokkalaisille ja heidän huoltajilleen vanhempainilta 26.1.2021, jonka aikana esitellään lukiota ja lukio-opiskelua. Tavataanko oikeasti vai netin välityksellä?

Nyt on kuitenkin aika levätä ja nauttia joulun vietosta kukin omalla tavallaan. Toivotan kaikille rauhallista ja levollista joulua sekä hyvää uutta vuotta 2021!

Rehtori