Kanslian tiedotteet

Opiskelu poikkeusoloissa jatkuu

Hallituksen eilisen (30.3.2020) tiedotustilaisuuden mukaan koulut ovat kiinni ja opiskelijat etäopiskelun parissa 13. toukokuuta saakka.

Käytännössä melkein koko (ellei koko) viimeinen jakso opiskellaan etänä. Toukokuussa tilanne voi edellyttää etäopiskelun jatkamista mutta varmuus siihen saadaan myöhemmin.

Opintojen järjestämisestä ja muusta etäopiskeluun liittyvästä tiedotetaan ensisijaisesti Wilmassa. Jokainen opettaja antaa kurssikohtaiset ohjeet opiskelijoilleen. Yleistiedotteet löytyvät myös Wilmasta ja kuntalaisia koskevat tiedotteet kaupungin sivuilta.

Opiskelijalla on oikeus tarvitsemaansa tukeen myös poikkeusoloissa. Wilman tiedotteissa on ohjeet kuinka opiskelija saa yhteyden ko. henkilöön.

Lukion rehtori ja koulusihteeri ovat tavoitettavissa virka-aikana.